Asogem

 • Zoeken op merk:

Buitendienst Witgoed Monteurs: diverse regio's

 • Ben je op zoek naar een baan als Buitendienst Witgoed Monteur? Heb je een goed technisch inzicht en een goede basiskennis van elektriciteit? Beschik je daarnaast over een diploma op het gebied van techniek of over een goede ervaring hierin? Dan is dit wellicht de baan voor jou!

   

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar:

   

  BUITENDIENST WITGOED MONTEURS

  FULLTIME, DIVERSE REGIO'S

   

  Functieomschrijving buitendienst witgoed monteur

  Als buitendienst witgoed monteur ga je bij particulieren langs om de defecten aan elektrische huishoudapparaten (wasmachines, drogers, kookplaten, koelkasten, …) op te sporen en te verhelpen. Je voert de nodige reparties uit, laat testprogramma’s draaien en verhelpt foutmeldingen. De storing bespreek je met de klant en waar nodig geef je advies. Na afloop verwerk je de werkbon in een app applicatie op je smartphone.

   

  Welk profiel zoeken wij?

  -       Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

  -       Je hebt bij voorkeur ervaring als witgoedmonteur;

  -       Je behaalde een diploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring;

  -       Je hebt een goede basiskennis elektriciteit;

  -       Je hebt een goed technisch inzicht en een sterk analytisch denkvermogen;

  -       Je verricht nauwkeurig en kwalitatief werk;

  -       Je kunt zelfstandig werken;

  -       Je hebt een verzorgd voorkomen en kan goed met mensen omgaan;

  -       Kennis koeltechniek is een extra troef.

   

  Wat bieden wij?

  -       Een goede inwerkperiode met een degelijk opleidingstraject;

  -       Een fijne werkomgeving binnen een stabiel bedrijf;

  -       Een afwisselende fulltime functie in een team van 7 witgoed monteurs. Daarnaast werk je nauw samen met onze service binnendienst die ook verantwoordelijk is voor de planning;

  -       Naast een passend salaris bieden wij een 13e maand, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 5 extra vakantiedagen bovenop de wettelijke vakantiedagen;

  -       Wij zijn aangesloten bij de cao van de Technische groothandel.

    

  Waar kom je te werken?

  Asogem Nederland BV is de exclusieve importeur van huishoudelijke apparaten van het merk Beko, Grundig, Leisure, Bionaire en Dreamland. Als importeur zijn wij verantwoordelijk voor de distributie van de apparaten (wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, fornuizen, inbouw apparatuur, e.d.) richting lokale en nationale retailers. Daarnaast verzorgen we ook de marketing activiteiten en de after sales van deze merken. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer. In Nederland werken 27 mensen. Wij zijn onderdeel van Asogem NV in België. Een familiebedrijf dat in 1958 is opgericht.

   

  Ben je geïnteresseerd?

  Stuur je motivatie + CV via mail naar Jessica van Rhijn, Operational Manager Asogem Nederland BV via j.vanrhijn@asogem.nl.

  Eerst nog een vraag over deze vacature? Ook hiervoor kun je mailen naar j.vanrhijn@asogem.nl of bellen naar 079-3637319.

   

Nummer: